page_banner

Produsen Pengering Beku Vakum

  • Gaya anyar woh Food Sayuran Candy Vacuum Mesin Pengering beku

    Gaya anyar woh Food Sayuran Candy Vacuum Mesin Pengering beku

    kitapengering beku ngarepyaiku pengering beku vakum kompak sing dirancang kanggo kabutuhan pangatusan beku skala cilik ing rumah tangga.Iku ngijini sampeyan kanggo beku garing jumlah cilik item ing comfort saka ngarep.Kanthi teknologi canggih lan antarmuka sing ramah pangguna, pengering beku omah kita nyedhiyakake solusi sing trep lan efisien kanggo ngreksa permen, panganan, jamu, lan barang-barang liyane sing gampang rusak.

  • Pengering Beku Vakum kanggo Panggunaan Kluwarga

    Pengering Beku Vakum kanggo Panggunaan Kluwarga

    Pengering beku rumah tanggaminangka jinis pengering beku vakum cilik.Cocog kanggo nggunakake jumlah cilik lyophilization ing ngarep, punika gaya mesin lyophilization saka nggunakake khusus kanggo pembangunan sipil lan kluwarga.

  • Pengering Beku Vakum Tradisional

    Pengering Beku Vakum Tradisional

    Pengering Beku Vakum Tradisional-Mesin pangatusan beku iki ora duwe fungsi pra-pembekuan, lan operasi manual dibutuhake nalika materi ditransfer menyang proses pangatusan sawise pembekuan sadurunge;Cocog kanggo sawetara produk beku-pepe sing gampang, kayata woh-wohan, sayuran, panganan laut, kembang, daging, panganan pet, irisan jamu Cina, lsp.

  • In Situ Vacuum Freeze Dryer

    In Situ Vacuum Freeze Dryer

    Ing Situ Vacuum Freeze Dryer - Kamar beku-pangatusan bisa langsung beku, tanpa gerakan manual bahan, yaiku, kanggo ngrampungake proses pembekuan lan pangatusan.Saliyane bahan pengering beku vakum tradisional, uga bisa digunakake kanggo produk cair, produk sensitif panas, produk kanthi syarat aktivitas dhuwur utawa bahan mentah industri lan produk liyane.

  • Pengering Beku Vakum Tipe Stoppering Biologis

    Pengering Beku Vakum Tipe Stoppering Biologis

    Biological Stoppering Type Vacuum Freeze Dryer: Materi kasebut dipérang dadi botol penisilin, lan tutup botol ditekan sacara mekanis sawise pangatusan, sing bisa nyegah polusi sekunder, nyerep banyu maneh, lan gampang diawetake nganti suwe.Cocog kanggo beku-pangatusan produk farmasi, Kosmetik, apis, ancang-ancang biologi, ekstrak, probiotik, etc.

  • Laboratorium Cilik Tabel-top Vakum Freeze Dryer Lyophilizer

    Laboratorium Cilik Tabel-top Vakum Freeze Dryer Lyophilizer

    Pengering beku vakum eksperimen akeh digunakake ing obat, farmasi, riset biologi, kimia lan panganan.Artikel beku-pepe gampang kanggo disimpen kanggo dangu, lan bisa dibalèkaké menyang negara sadurunge beku-pepe lan njaga ciri biokimia asli sawise nambah banyu.Cocog kanggo nggunakake laboratorium, bisa nyukupi syarat paling lyophilization tumindake laboratorium.

  • Pengering Beku Vakum Skala Pilot

    Pengering Beku Vakum Skala Pilot

    The Pilot Scale Vacuum Freeze Dryer wis ngganti operasi nyenyet saka proses pangatusan tradisional, nyegah polusi bahan, lan nyadari otomatisasi sublimasi pangatusan.Pengering nduweni fungsi pemanasan lan pemrograman rak, bisa ngelingi kurva pangatusan beku, Dilengkapi fungsi output USB flash drive, trep kanggo pangguna kanggo mirsani proses beku-pangatusan bahan.