page_banner

Layanan sawise-sale

Layanan Sawise-sales Gioglass

● Witness sak Produksi
Njupuk gambar saka peralatan ing proses lan produk rampung kanggo customer, minangka saksi kanggo luwih ngerti kondisi peralatan.

● Inspeksi sawise Produksi
Kabeh produk sing disetujoni dening "BOTH" kudu liwat inspeksi daya tahan voltase listrik, tekanan batin kaca, akurasi kontrol suhu, gangguan operasi, kinerja sealing, proteksi safety lan komisioning.

● On Time Delivery
Ngirim menyang peralatan ing wektu lan njupuk foto nalika loading supaya sampeyan bisa "remote ngawasi" peralatan.

● Instalasi & Latihan
"BOTH" nyedhiyakake pandhuan online utawa njupuk video urip kanggo Instalasi & Latihan.Lini Produksi Komersial kudu njupuk Instalasi & Pelatihan ing situs dening Kepala insinyur kita.

● Manual sawise-sale & Instruksi Maintenance
"BOTH" nawakake pandhuan gratis babagan operasi peralatan, kita mbantu sampeyan nambah efisiensi kerja lan ngluwihi umur layanan peralatan.

● Ndandani Dhukungan & Wektu Garansi
Kanggo kabeh peralatan sing didol, "BOTH" nyedhiyakake suku cadang sing sugih lan nawakake layanan perbaikan utawa panggantos 13 wulan saka unit sakabèhé.(Aksesoris kaca saka unit sakabèhé ora dijamin dening orane katrangan saka babar pisan).

3 Taun kepungkur, klien saka Uruguay tuku Mesin Distilasi Short Path saka "BOTH", Layanan Sawise Penjualan kalebu Pandhuan Instalasi, Operasi.

图片23
图片24

Layanan kasebut ora unik, klien saka Afrika Kidul tuku Mesin Distilasi Short Path saka "BOTH" telung 3 taun kepungkur.Dheweke ngalami kangelan nalika nyoba kanggo ngganti Body Utama distilasi, kita njupuk video kanggo kurban bantuan kita, pungkasanipun mesin mbalekake kanggo normal.

222

Nilai Inti "BOTH" pisanan yaiku "Entuk & Ngapikake Pelanggan."

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita