page_banner

Produsen Ekstraktor Centrifuge

  • Mesin Centrifuge Filter Stainless Steel Kanggo Ekstraksi Minyak Herbal

    Mesin Centrifuge Filter Stainless Steel Kanggo Ekstraksi Minyak Herbal

    CFE Series Centrifuge minangka piranti ekstraksi lan pemisahan sing nggunakake gaya centrifugal kanggo misahake fase cair lan padhet.Kaping pisanan, biomas direndhem ing pelarut, lan bahan aktif larut kanthi cepet ing pelarut kanthi kacepetan sing sithik lan bola-bali muter maju & mbalikke drum.

    Liwat gaya centrifugal kuwat sing digawe dening rotasi drum kacepetan dhuwur, bahan aktif dipisahake lan diklumpukake bebarengan karo pelarut, lan biomas sing isih ana ing drum.