page_banner

Distilasi

  • Hot Sale DMD Series Lab Skala 2L ~ 20L Kaca Short Path Distilasi

    Hot Sale DMD Series Lab Skala 2L ~ 20L Kaca Short Path Distilasi

    Short Path Distillation minangka teknik distilasi sing nglibatake distilat kanthi jarak sing cendhak.Iki minangka cara kanggo misahake campuran adhedhasar beda ing volatilitas ing campuran cairan sing nggodhok ing tekanan sing suda.Nalika campuran sampel sing arep diresiki dipanasake, uap kasebut munggah ing jarak sing cendhak menyang kondensor vertikal sing didinginake dening banyu.Teknik iki digunakake kanggo senyawa sing ora stabil ing suhu dhuwur amarga ngidini suhu nggodhok sing luwih murah.

  • Peralatan Distilasi Molekuler Kaca Wiped Film

    Peralatan Distilasi Molekuler Kaca Wiped Film

    Distilasi molekulerminangka teknologi pamisahan cairan-cair khusus, sing beda karo distilasi tradisional sing gumantung ing prinsip pamisahan beda titik didih.Iki minangka proses distilasi lan pemurnian materi sing sensitif panas utawa materi nggodhok dhuwur kanthi nggunakake prabédan ing jalur bebas gerakan molekul ing vakum dhuwur.Utamane digunakake ing kimia, pharmaceutical, petrokimia, rempah-rempah, plastik lan lenga lan lapangan industri liyane.

    Materi kasebut ditransfer saka wadhah pakan menyang evaporator jaket distilasi utama.Liwat rotasi rotor lan dadi panas terus, Cairan materi scrape menyang film Cairan banget lancip turbullent, lan di-push mudhun ing wangun spiral.Ing proses mudhun, materi sing luwih entheng (kanthi titik didih sing sithik) ing cairan materi wiwit nguap, pindhah menyang kondensor internal, lan dadi cairan sing mili mudhun menyang flask panampa fase cahya.Bahan sing luwih abot (kayata klorofil, uyah, gula, waxy, lan liya-liyane) ora nguap, nanging mili ing tembok njero evaporator utama menyang flask panampa fase abot.

  • Unit Distilasi Molekul Jalur Pendek Stainless Steel Berkualitas Tinggi

    Unit Distilasi Molekul Jalur Pendek Stainless Steel Berkualitas Tinggi

    Short Path Molecular Distillation minangka teknologi pamisahan cair-cair khusus, sing beda karo distilasi tradisional kanthi prinsip prabédan titik didih, nanging kanthi gerakan molekul zat sing beda-beda saka rata-rata prabédan dalan gratis kanggo entuk pamisahan.Dadi, ing kabeh proses distilasi, materi tetep alam lan mung misahake molekul bobot sing beda.

    Nalika materi wis panganan menyang Wiped Film Short Path Molecular Distillation System, liwat rotasi rotor, wipes bakal mbentuk film banget lancip ing tembok saka distiller.Molekul cilik bakal uwal lan kejiret dening condenser utama pisanan, lan ngumpulake minangka Lighter Phase (Produk) .Nalika molekul ageng mili mudhun tembok saka distiller, lan ngumpulake minangka Heavier Phase, kang uga dikenal minangka Residu.

  • 2 Tahap Short Path Wiped Film Distillation Machine

    2 Tahap Short Path Wiped Film Distillation Machine

    Distilasi Molekuler Film 2 Tahap Short Path Wiped Film nduweni fungsi sing luwih apik tinimbang distilasi molekul tunggal kaya vakum sing luwih stabil lan produk rampung sing luwih murni.Sistem iki nduweni kemampuan operasi sing terus-terusan lan tanpa pengawasan.Unit kasedhiya ing macem-macem ukuran (area penguapan efektif saka 0.3m2 kanggo versi industri), karo kacepetan Processing wiwit saka 3L/jam.Saiki, kita nawakake versi standar lan versi upgrade unit distilasi molekul baja tahan karat (sertifikat UL) kanggo macem-macem distilasi minyak herbal.

  • 3 Tahap Short Path Wiped Film Molecular Distillation Machine

    3 Tahap Short Path Wiped Film Molecular Distillation Machine

    Ing3 Tahap Short Path Wiped Film Molecular Distillation Machinepunika dipakani terus & discharge mesin distilasi.Nindakake kondisi vakum sing stabil, lenga Herbal kuning emas sing sampurna, koefisien ngasilake 30% luwih akeh.

    Mesin ngrakit karoReaktor Dehidrasi & Degassing, sing bakal nindakake pretreatment sampurna sadurunge proses distilasi.

    Pipa jaket lengkap sing dirancang ing mesin digawe panas dening pemanas industri tertutup individu.Pompa transfer drive magnetik ing antarane tahapan lan pompa gear discharge kabeh minangka pelacak panas.Sing bakal nyegah coking utawa blok ing wektu sing suwe.

    Unit pompa vakum digawe saka pompa akar industri,pompa lenga rotary vane unit lan pompa difusi.Kabeh sistem mlaku ing vakum dhuwur 0.001mbr / 0.1Pa.

  • Multiple Stage Short Path Wiped Film Molecular Distillation Machine

    Multiple Stage Short Path Wiped Film Molecular Distillation Machine

    Multiple Stage Short Path Wiped Film Molecular Distillation Machinengetrapake prinsip distilasi molekuler, teknik khusus kanggo pamisahan fisik kanthi nggunakake beda bobot molekul.Beda karo prinsip pamisahan tradisional adhedhasar titik didih.Distilasi molekuler bisa ngatasi akeh masalah sing angel ditanggulangi kanthi pamisahan teknologi konvensional.Proses produksi ijo lan resik, lan nduweni prospek aplikasi sing akeh.