page_banner

Solusi Turnkey

  • Solusi Turnkey Distilasi Minyak Herbal

    Solusi Turnkey Distilasi Minyak Herbal

    We nyedhiyani Solution Turnkey sakaDistilasi Minyak Herbal, kalebu kabeh mesin, peralatan ndhukung lan dhukungan tech saka biomas garing kanggo kualitas dhuwurjamulenga utawa kristal.Kita nyedhiyakake rong cara Ekstraksi Minyak Mentah kalebu ekstraksi etanol Cryo lan ekstraksi superkritis CO2.

  • Solusi Turnkey Omega-3(EPA & DHA)/ Distilasi Minyak Ikan

    Solusi Turnkey Omega-3(EPA & DHA)/ Distilasi Minyak Ikan

    Kita nyedhiyakake Solusi Turnkey saka Omega-3 (EPA & DHA) / Distilasi Minyak Ikan, kalebu kabeh mesin, peralatan pendukung lan dhukungan teknologi saka minyak iwak mentah nganti produk omega-3 kemurnian dhuwur.Layanan kita kalebu konsultasi pra-sales, desain, PID (Proses & Instrumentasi Drawing), gambar tata letak, lan konstruksi, Instalasi, komisioning lan pelatihan.

  • Solusi Turnkey Vitamin E / Tocopherol

    Solusi Turnkey Vitamin E / Tocopherol

    Vitamin E minangka vitamin sing larut ing lemak, lan produk sing dihidrolisis yaiku tokoferol, sing minangka salah sawijining antioksidan sing paling penting.

    Tokoferol alami yaiku D - tokoferol (tengen), nduweni α,β,ϒ,δ lan wolung jinis isomer liyane, sing aktivitas α-tokoferol paling kuat.Konsentrat campuran tokoferol sing digunakake minangka antioksidan yaiku campuran saka macem-macem isomer saka tokoferol alami.Iki digunakake kanthi wiyar ing susu bubuk, krim utawa margarine, produk daging, produk pangolahan akuatik, sayuran dehidrasi, omben-omben woh, panganan beku lan panganan penak, utamane tocopherol minangka antioksidan lan agen fortifikasi nutrisi panganan bayi, panganan curative, panganan sing diperkaya. lan liya-liyane.

  • Solusi Turnkey saka MCT / Trigliserida Rantai Sedheng

    Solusi Turnkey saka MCT / Trigliserida Rantai Sedheng

    MTCyaiku Trigliserida Rantai Sedheng, sing ditemokake kanthi alami ing Minyak Inti Sawit,Lenga klapalan panganan liyane, lan minangka salah sawijining sumber lemak sing penting.MCTS khas nuduhake trigliserida Caprylic jenuh utawa trigliserida Capric jenuh utawa Campuran jenuh.

    MCT utamané stabil ing suhu dhuwur lan kurang.MCT mung kasusun saka asam lemak jenuh, titik beku kurang, cair ing suhu kamar, viskositas kurang, ora ana ambune lan ora ana warna.Dibandhingake karo lemak biasa lan lemak hidrogenasi, isi asam lemak tak jenuh MCT arang banget, lan stabilitas oksidasi sampurna.

  • Solusi Turnkey Ekstraksi Bahan Aktif Tumbuhan / Jamu

    Solusi Turnkey Ekstraksi Bahan Aktif Tumbuhan / Jamu

    (Contone: Ekstraksi Pigmen Capsaicin & Paprika Red)

     

    Capsaicin, uga dikenal minangka capsicine, minangka produk tambah nilai sing diekstrak saka lombok.Iku alkaloid vanillyl banget pedhes.Nduweni anti-inflamasi lan analgesik, proteksi kardiovaskular, anti-kanker lan proteksi sistem pencernaan lan efek farmakologis liyane.Kajaba iku, kanthi imbuhan konsentrasi mrico, bisa uga digunakake ing industri panganan, amunisi militer, kontrol hama lan aspek liyane.

    Pigmen abang capsicum, uga dikenal minangka capsicum abang, capsicum oleoresin, minangka agen pewarna alami sing diekstrak saka capsicum.Komponen pewarna utama yaiku capsicum abang lan capsorubin, sing kalebu karotenoid, kira-kira 50% ~ 60% saka total.Amarga lenga, emulsifikasi lan dispersibility, tahan panas lan tahan asam, capsicum abang ditrapake kanggo daging sing diolah kanthi suhu dhuwur lan nduweni efek pewarnaan sing apik.

  • Solusi Turnkey saka Biodiesel

    Solusi Turnkey saka Biodiesel

    Biodiesel minangka jinis energi biomassa, sing cedhak karo diesel petrokimia ing sifat fisik, nanging beda ing komposisi kimia.Biodiesel komposit disintesis kanthi nggunakake lenga kewan / sayuran, lenga mesin limbah lan produk sampingan saka kilang minyak minangka bahan mentah, nambah katalis, lan nggunakake peralatan khusus lan proses khusus.

  • Solusi Turnkey saka regenerasi lenga bekas

    Solusi Turnkey saka regenerasi lenga bekas

    Lenga bekas, uga disebut lenga pelumas, yaiku macem-macem mesin, kendaraan, kapal kanggo ngganti lenga pelumas, ing proses panggunaan dening polusi eksternal kanggo ngasilake akeh permen karet, oksida lan kanthi mangkono ilang khasiat.Alasan utama: Kaping pisanan, lenga sing digunakake dicampur karo kelembapan, bledug, macem-macem lenga lan bubuk logam sing diprodhuksi dening nyandhang mekanik, sing nyebabake werna ireng lan viskositas luwih gedhe.Kapindho, lenga kasebut saya suwe saya suwe, mbentuk asam organik, koloid lan zat kaya aspal.