page_banner

Omega-3(EPA & DHA)/ Distilasi Minyak Ikan

  • Solusi Turnkey Omega-3(EPA & DHA)/ Distilasi Minyak Ikan

    Solusi Turnkey Omega-3(EPA & DHA)/ Distilasi Minyak Ikan

    Kita nyedhiyakake Solusi Turnkey saka Omega-3 (EPA & DHA) / Distilasi Minyak Ikan, kalebu kabeh mesin, peralatan pendukung lan dhukungan teknologi saka minyak iwak mentah nganti produk omega-3 kemurnian dhuwur.Layanan kita kalebu konsultasi pra-sales, desain, PID (Proses & Instrumentasi Drawing), gambar tata letak, lan konstruksi, Instalasi, komisioning lan pelatihan.