page_banner

produk

Pilot Skala Jaket Nustsche Filtrasi Kaca Reaktor

Deskripsi Produk:

Uga disebut Polypeptide Solid-phase Synthesis Reactor, Reaktor Filtrasi Kaca utamané digunakake ing pharmaceutical, kimia, institusi laboratorium kayata eksperimen sintesis organik;uga minangka instrumen utama tes skala pilot kanggo perusahaan farmasi biokimia.


Detail Produk

Video

Tag produk

Pambuka produk

Tipe-Struksi-Frame-

"#" Ketik Rangka Struktur |Tutup Reaktor Tetap & Badan Utama (GFR)

● "#" ​​Tipe Struktur Frame, njaga stabilitas sakabèhé saka peralatan.

● Ora ana Dead Space PTFE Inclined Discharging Port, liwat selang PTFE sambungan cepetlabu panampi.

● Receiving Flask lan Reaktor Filtrasi dirancang kanthi mandiri, ngirit ruang operasi luwih akeh.

● Oil Drain Manifold Kit mung saluran cairan circulator tanpa splashing lan ngurangi kaku ing reaktor glassware.

● Circulation Ports sing tangential kang supaya overheating lokal, utamané cedhak bandar circulation.Ring Baffles ing lapisan termal nambah transisi termal kanthi cepet lan distribusi suhu seragam.(Opsional kanggo 10-50L).

● Full Jacket Design, jaket termal kebak isine prau proses kang nawakake maksimum transfer termal kanggo proses.(Opsional kanggo 10-30L).

GFR-T

Reaktor Rangka Struktur Tipe "H" |Badan Utama Bisa Ngangkat & Rotasi Miring (Rotasi Vertikal) (GFR-T)

● "H" Tipe Struktur Frame, ora mung njaga stabilitas, nanging uga nemen ngirit papan.

● "H" Tipe Struktur Bingkai Reaktor, awak utama bisa diangkat karo 400mm & Ngiringake Rotasi 180 ° (Vertikal Rotasi);Trep kanggo discharging saka bahan viskositas dhuwur, kristal, bahan padhet lan reresik

Bingkai Struktur Tipe "H" |Tutup Reaktor Bisa Ngangkat |Badan Utama Bisa Miringake Rotasi (Vertikal Rotasi)(GFR-LT)

Tutup Reaktor bisa diangkat kanthi otomatis, tanpa ngobahake motor, aduk dayung lan bagean liyane munggah menyang awak utama, Badan Utama Reaktor bisa diputer kanthi 180 °.

Model Dhuwur reaktor Tutup Ngangkat Sawise Ngangkat
GFR-10LT 1205 840 2045
GFR-20LT 1515 900 2415
GFR-30LT 1755 950 2705
GFR-50LT 2390 1080 3470
Tipe "H".

Desain Jaket Lengkap

Desain Jaket Lengkap, jaket termal nutupi kapal proses sing menehi transfer termal maksimal kanggo proses kasebut. (Opsional kanggo 10-50L)

11

Modul Filter PTFE

● PTFE Coated O-Ring
● PTFE Gaskets karo thread meneng external
● PTFE Flat Gaskets
● membran / kain PTFE (ora kalebu standar)
● Kaca Disc utawa Papan PTFE karo bolongan
● PTFE baseboard karo thread meneng internal
● PTFE & Kaca Discharge Valve
● Ngangkat / Gerakan Trolley
● Tabung PTFE
● Kaca Receiving Flask

Kaca-Disc

Disk Kaca

PTFE-papan-karo-bolongan-

Papan PTFE karo bolongan

Hydraulic-Ngangkat

Hydraulic Lifting / Gerakan Trolley kanggo gampang Instalasi Modul Filter utawa Disassembling.(Opsional)

Detail Produk

Stirring-Motor

Motor Ngaduk

DC Brushless Motor |AC Induksi Motor karo Gear Reducer |EX DIIBT4 Explosion Proof Motor |Motor Angin

Nyawiji-Sealing-Kits

Nyawiji Sealing Kits

PTFE + Keramik Bearing Sealing |Keramik Double Bearing, Ora Nganggo Lebu |Stabilitas Sampurna tanpa Swing ing High Speed ​​Stirring.

PTFE-Stirring-Rod

PTFE Stirring Rod

Unibody SUS304 Dilapisi dening PTFE Stirring Rod lan Impeller Ora Ana Polusi |Multiple Selections kanggo Impeller PTFE Tipe Jangkar, Pitched Paddle Type, Frame Type.

Reaktor-Badan Utama

Badan Utama Reaktor

Tunggal/Dual/Tiga Lapisan |Stainless Steel Hibrid |Bunder |silinder

Isolasi-Sambungan-Selang

Selang Sambungan Isolasi

Nglindhungi Kapal Reaktor |Ngurangi Stress ing Kapal Reaktor |Mung nguras Cairan Sirkulator tanpa cipratan

Discharging-Katup

Katup Pengisian

Desain Paten, Ora Slip, Ora Bocor |Zero Dead Space |Port Discharge Cekung ditambahi nganti 35mm

Parameter produk

Model*

GFR-10

GFR-20

GFR-30

GFR-50

GFR-100

GFR-150

GFR-200

①Opsional

GFR-10T

GFR-20T

GFR-30T

GFR-50T

GFR-10LT

GFR-20LT

GFR-30LT

GFR-50LT

Bahan Kaca

Kaca Borosilikat Dhuwur 3.3

Struktur Rangka

"#" utawa "H" Tipe Struktur Bingkai

"#" Tipe Struktur Bingkai

Bagian Basah

Kaca lan PTFE tanpa Polusi Logam

Kapasitas Reaktor

10L

20L

30L

50L

100L

150L

200L

Tipe Jaket*

Tembok Sooth ing jero Jaket Thermal

②Opsional

Ring Baffles nang Jaket Thermal

Desain Jaket Lengkap

Desain Non-Jaket Lengkap

Volume Jaket Thermal

3L

6L

9L

15L

30L

45L

60L

Area filtrasi

363 cm²

615 cm²

615 cm² (1256 cm² Disesuaikan)

Mikron filtrasi

Mikron: 0.2μm nganti 200μm
Bahan filtrasi: membran PTFE utawa kain PTFE (Ora kalebu standar)

Stirring Motor*

Motor Induksi AC karo Gear Reducer

120W

120W

120W

250W

250W

400W

400W

50 ~ 600 RPM

③Opsional

Ex DIIBT4 Explosion Proof Motor

180W

180W

180W

250W

370W

750W

750W

50 ~ 600 RPM

Kontrol & Tampilan Integrasi

Kacepetan Pengaduk Saiki / Suhu Bahan

Batang pengaduk

Unibody SUS304 Dilapisi dening PTFE Stirring Rod lan Impeller

Stirring Impeller

Tipe Jangkar PTFE, Tipe Paddle Pitched, Tipe Bingkai

Sealing kanggo Agitator

PTFE + Keramik Bearing Double Sealing

Tutup kaca*

265#

340#

340# (465# Kustomisasi)

7 Pambuka:
● Dropping Feeding Corong: 40/40
● Bahan padhet dipakani: 95# Flange Neck
● Stirrer: 60# Flange Neck
● Cairan-Pakanan: DN25
● Probe Suhu: DN25
● Reflux kondensor: S50/20
● Pressure Release/Vacuum Port/Gas-inlet: 34/34 utawa /Spray Cleaning: DN25 utawa pangukuran PH: 50# Flange Neck utawa Customized Ultrasonic Neck
④Opsional

8 Pambuka:
● Dropping Feeding Corong: 40/40
● Bahan padhet dipakani: 95# Flange Neck
● Pengaduk: 60# Flange Neck ●Liquid-Feeding DN25
● Probe Suhu: DN25
● Reflux kondensor: S50/20
● Pressure Release/Vacuum Port/Gas-inlet: 34/34
● Spray Cleaning: DN25 utawa pangukuran PH: 50# Flange Neck utawa Ultrasonic Neck
Corong Feed Drop Tekanan Konstan*

Single Layer Dropping Feeding Corong karo PTFE Needle Valve lan Equalizing Arm

2000 ml

⑤Opsional

1) Corong Pakan Kaca Jaket 2) Corong Pakan Bubuk 3) Pompa Peristaltik utawa Pompa Pangukuran Liyane

Probe Suhu

PT100 kanthi Lapisan PTFE +/-1°C

Kondensor

Double Cooling Coil Condenser

Area Pendinginan

0,4 M²

0,4 M²

0,4 M²

0,4 M²

0,9 m²

1,5 m²

1,5 m²

Suhu operasi

.-90°C nganti +230°C

ΔT - Tahan Kejut Termal

90°C (Tembok Ganda), 60°C (Tembok Tiga)

Tekanan Operasi

Vakum Full kanggo Tekanan Atmosfer

Tekanan Jaket Operasi

Nganti +0,5 bar (0,05 MPa)

Power Supply

220 ~ 240V, 50Hz / 60Hz utawa Customized

Tetembungane ①GFR-10/50T, Badan Utama Reaktor bisa Angkat & Rotasi Miring (Rotasi Vertikal 180°);
GFR-10/50LT, Tutup Reaktor Bisa Ngangkat (Bahan Buang utawa Reaktor Resik tanpa Motor Obah,
Pengaduk Paddle lan Separate Probe);Badan Utama Bisa Miring Rotasi (Vertikal Rotasi 180°)
②Ring Baffles nang Jaket Thermal minangka Pilihan Opsional kanggo Reaktor 10~50L;
Utamane kanggo Proses Kontrol Suhu Presisi Tinggi;
Desain Jaket Lengkap Mung Kasedhiya kanggo Reaktor 10~30L.
③Stirring Motor, Explosion Proof Motor minangka Pilihan kanggo Nganyarke.
Kanggo Bahan Viscous Dhuwur, Bisa Nganyarke menyang Motor Daya Dhuwur 550W 750W lan 1500W.
④8 Openings wis Customized Opsional kanggo 30 ~ 200L.
⑤Constant Pressure Drop Feeding Corong bisa diganti karo:
● Jaket Kaca Feeding Corong;
● Corong Pakan Bubuk;
● Pompa Peristaltik utawa Pompa Pangukuran Liyane

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita