page_banner

Produsen Thermostat Recirculator

  • SDC Series Touch Screen Table-top Thermostat Recirculator

    SDC Series Touch Screen Table-top Thermostat Recirculator

    SDC Series Touch Screen Table-top Thermostat Recirculator nganggo sistem pendingin bebas fluorine sing maju, komponen utama yaiku produk impor, kinerja sing stabil lan dipercaya.Digunakake kanthi akeh ing petroleum, kimia, instrumen elektronik, fisika, kimia, teknik biologi, obat lan kesehatan, ilmu urip, panganan industri ringan, tes properti fisik lan analisis kimia lan departemen riset liyane, perguruan tinggi lan universitas, inspeksi kualitas perusahaan lan departemen produksi, kanggo nyedhiyani pangguna karo kadhemen kontrol lan panas, suhu seragam lingkungan Cairan pancet, Test suhu pancet utawa test sampel test utawa produk diprodhuksi uga bisa digunakake minangka sumber panas utawa sumber kadhemen kanggo langsung dadi panas utawa cooling lan tambahan panas utawa pendinginan.

  • DC Series Tabel-Top Thermostat Recirculator

    DC Series Tabel-Top Thermostat Recirculator

    DC Series Table-Top Thermostat Recirculator minangka sumber suhu konstan kanthi presisi dhuwur kanthi refrigerasi lan pemanasan, sing bisa digunakake minangka sumber suhu konstan kanggo eksperimen suhu konstan ing sink mesin utawa disambungake karo peralatan liyane liwat selang.Kanggo pangguna kanggo nyedhiyani panas lan kadhemen kontrol, seragam lan suhu pancet sumber lapangan, sampel test utawa produksi produk kanggo eksperimen suhu pancet utawa test, bisa digunakake minangka panas langsung utawa cooling lan tambahan panas utawa cooling sumber panas.

  • HX Series Tabel-top Thermostatic Recirculator

    HX Series Tabel-top Thermostatic Recirculator

    HX Series Table-top Thermostatic Recirculator nyedhiyakake cairan suhu dhuwur lan kurang ing kisaran suhu -40 ℃ ~ 105 ℃ kanggo nyukupi kabutuhan instrumen termostatik sing bereaksi karo suhu dhuwur lan kurang.Utamané cocok kanggo nggunakake ceret reaksi kimia, fermentor, rotary evaporator, mikroskop elektron, Abbe instrument lempitan, sajian penguapan, reaktor biopharmaceutical lan peralatan eksperimen liyane.Sirkulasi internal lanjutan lan sistem pompa sirkulasi eksternal, sirkulasi internal ndadekake suhu instrumen seragam konstan, output pompa sirkulasi eksternal 16 L / min ~ 18 L / min ing aliran dhuwur, cairan suhu rendah.8 liter ~ 40 liter volume tank apa uga bisa dilebokake ing macem-macem kontaner ngemot reagen biokimia utawa conto dites, langsung test suhu dhuwur lan kurang utawa test, kanggo entuk mesin multi-tujuan.