page_banner

Produsen Reaktor Stainless Steel

  • Skala Lab Micro Suhu Dhuwur Tekanan Reaktor Suhu

    Skala Lab Micro Suhu Dhuwur Tekanan Reaktor Suhu

    Reaktor mikro nganggo desain desktop, lan reaktor utama lan unit kontrol pemanasan bisa gampang dipisahake, sing trep kanggo reresik awak ketel, pendinginan lan reclaiming.Fitur utama peralatan kasebut yaiku struktur kompak, operasi sing trep lan penampilan sing apik banget.

    Iki digunakake kanthi wiyar ing petroleum, industri kimia, karet, farmasi, bahan, metalurgi lan lapangan liyane.Kayata reaksi katalitik, polimerisasi, reaksi superkritis, suhu dhuwur lan sintesis tekanan dhuwur, hidrogenasi, lsp

  • Reaktor Suhu Tinggi lan Tekanan Tinggi Stainless Steel

    Reaktor Suhu Tinggi lan Tekanan Tinggi Stainless Steel

    Reaktor mikro seri H&Z minangka reaktor miniatur cerdas dhuwur sing dikembangake dening pabrik lan universitas sawise kerja sama luwih saka sepuluh taun.Ketel reaksi yaiku nggunakake clamp interlocking struktur fastening mbukak cepet, milih macem-macem kekuatan dhuwur kabel ndhuwur seragam mencet cara, ing nggunakake proses kanggo ngurangi kekuatan fisik lan wektu, awak ketel trep lan tutup ketel dipakani kapisah lan njupuk.ketel reaksi iki nindakake viskositas gedhe, utamane kanggo tes laboratorium ing suhu dhuwur lan riset tekanan dhuwur, bahan magnetik, ketel reaksi sintesis kuantitatif tilak, ketel reaksi cocok kanggo petrokimia, farmasi, sintesis polimer, metalurgi lan lapangan liyane, bisa uga digunakake minangka reaksi katalitik, ketel reaksi polimerisasi, ketel reaksi superkritis, suhu dhuwur lan reaksi tekanan dhuwur, hidrogenasi utawa proteksi gas inert, lsp.

  • 10-2500ml PTFE/PPL Sintesis Hidrotermal Reaktor Autoclave

    10-2500ml PTFE/PPL Sintesis Hidrotermal Reaktor Autoclave

    Cangkang reaktor hidrotermal digawe saka baja tahan karat berkualitas tinggi kanthi permukaan sing lancar lan ora ana burr.Lapisan njero digawe saka bahan PTFE utawa PPL sing berkualitas, tahan asam lan tahan alkali sing apik.Applied kanggo nanomaterials, sintesis senyawa, preparation materi, wutah kristal, etc.

  • Reaktor Sintesis Hidrotermal Stainless Steel tahan bledosan

    Reaktor Sintesis Hidrotermal Stainless Steel tahan bledosan

    Cangkang reaktor hidrotermal digawe saka baja tahan karat berkualitas tinggi kanthi permukaan sing lancar lan ora ana burr.Lapisan njero digawe saka bahan PTFE utawa PPL sing berkualitas, tahan asam lan tahan alkali sing apik.Applied kanggo nanomaterials, sintesis senyawa, preparation materi, wutah kristal, etc.

    desain bledosan-bukti |relief tekanan otomatis |Struktur bukaan cepet |Gampang disassembly