page_banner

Profil Perusahaan

- Sapa Kita?

We fokus ing kualitas ndhuwurInstrumen Lab, Pilot ApparatuslanLini Produksi Komersial.

INSTRUMEN & PERALATAN INDUSTRI (SHANGHAI) CO.,LTD.diadegaké ing 2007 lan dumunung ing Shanghai, China.Perusahaan kasebut minangka perusahaan inovasi teknis sing nggabungake Riset & Pengembangan, Desain, lan Manufaktur Instrumen Lab, Peralatan Pilot lan Lini Produksi Komersial kanggo farmasi, bio-farmasi kimia, lapangan pengembangan bahan polimer.

Kita duwe telung pabrik ing Provinsi Jiangsu kanthi total area 30.000m².Bisnis kasebut kalebu dodolan lan R&D Instrumen Lab, Pilot Apparatus lan Lini Produksi Komersial dll., produksi OEM & ODM.Miturut kuartal pisanan 2016, dodolan taunan "BOTH" wis tekan 35 yuta Yuan ($5.25 yuta) lan entuk sertifikasi sistem manajemen mutu ISO 9001.

PROFIL-PERUSAHAAN1

- Apa We offer?

We dikenal minangkaPanyedhiya Solusi Turnkeying lapangan sakaEkstraksi, Distilasi, Penguapan, Pemurnian, Pemisahan lan Konsentrasi.

Produk utama kami meliputi Centrifuge, Extractor, Rectification Column,Mesin Distilasi Jalur Singkat Film Wiped (Sistem Distilasi Molekul), Evaporator Film Tipis, Evaporator Film Fall, Evaporator Rotary, lan Macem-macem Reaktor lan liya-liyane.Produk kita kanthi sertifikasi CE, GMP, ALEX, UL, lan ETL didol sacara global menyang luwih saka 100 negara ing Amerika Utara, Eropa, Asia Tenggara, Amerika Selatan, Afrika lan wilayah liyane.

Ing 15 taun pembangunan, "BOTH" wis nambah jumlah gedhe saka saran kedhaftar ', sugih pengalaman ing lapangan Extraction, Distillation, Evaporasi, Purification, Separation lan Konsentrasi, lan kanthi mangkono bangga dhewe saka kemampuan ing ngembangaken produk desain selaras ing wektu timbal singkat.Uga dikenal minangka panyedhiya solusi kalkun kanggo pelanggan global saka Pilot Scaled to Enlarge Commercial Production Line.

Fish-Minyak-Omega-3-Tanaman-Layout-Drawing

Minyak Iwak Omega-3 Gambar Tata Letak Tanduran

Herbal-Minyak-Turnkey-Solusi1

Solusi Turnkey Minyak Herbal

Palmitoleic-Asam-Produksi-200kg-per-jam-1

Produksi Asam Palmitoleat 200kg Per Jam

PID saka 12 tahapan SPD kanggo 90% ndhuwur lenga iwak

PID Saka 12 Tahap SPD Kanggo 90% Ndhuwur Minyak Iwak

- Kenapa Pilih Kita?

Ndhuwur 7 Alasan kanggo Milih Kita

★ Kawruh Produk Profesi

Kita nawakake konsultasi miturut macem-macem bahan mentah, tujuan eksperimen lan prosedur.

★ Kuwat OEM / ODM Kemampuan Produksi Custom

Produk OEM / ODM bisa diwenehake miturut syarat khusus utawa gambar.

★ Tansah Cost-efektif Produk

Kita ngupayakake nyedhiyakake produk lan layanan sing luwih apik kanthi kinerja biaya dhuwur kanggo klien.

★ Pengalaman Sugih 30 Taun

Kepala Insinyur kita sing bali saka Sinau ing Jepang, kanthi pengalaman kaya 30 taun babagan Aplikasi Distilasi Molekuler ing Herbal, Lanolin, Lanonol, Lycopene, Asam Nervonic, Asam Selacholeic, Vitamin, Karotenoid/Karotinoid, Ω-3/DHA+EPA, Minyak MCT, Tocopherols lan Konsentrasi Sterol.

★ Turnkey Solution Provider

Ora mung kita menehi saran teknis nanging uga nyedhiyakake Pilot Scaled Production line.

★ Tim Sales Banget Lan Dilatih

Kita wis mbentuk layanan pra-sales diwasa, R&D, produksi, transportasi lan sistem layanan sawise-sales, kang bisa nyedhiyani pelanggan karo solusi bisnis efisien ing proses pas wektune kanggo gawe marem kabutuhan pelanggan.

★ Customer First

Kita nglayani saben pelanggan kanthi sepenuh ati kanthi filosofi kualitas pertama lan layanan sing paling dhuwur.Ngatasi masalah ing wektu sing tepat minangka tujuan sing tetep.Gioglass kanthi kebak kapercayan lan tulus bakal dadi mitra sing bisa dipercaya lan antusias.

packing