page_banner

Produsen Recirculator Pendinginan

  • Laboratorium DLSB Series Low Suhu Cooling Liquid Circulating Chiller

    Laboratorium DLSB Series Low Suhu Cooling Liquid Circulating Chiller

    DLSB Series Low Temperature Cooling Bath Recirculator / Chiller, peralatan kasebut cocog kanggo kabeh jinis eksperimen kimia, biologi lan fisik sing kudu dijaga ing suhu sing kurang, lan minangka peralatan sing dibutuhake kanggo laboratorium medis lan kesehatan, industri panganan, industri metalurgi, industri kimia lan lembaga riset ilmiah perguruan tinggi lan universitas.

  • Hermetic Low Temperature Cooling Recirculator

    Hermetic Low Temperature Cooling Recirculator

    Hermetic Low Temperature Cooling Recirculator minangka peralatan sirkulasi cairan cryogenic sing nggunakake wangun pendinginan mekanik.Bisa nyedhiyakake adus banyu cryogenic lan cryogenic.Digabungake karo rotary evaporator, vakum beku pangatusan open, sirkulasi pump vakum banyu, Magnetik stirrer lan instruments, multifunctional kurang operasi reaksi kimia suhu lan panyimpenan tamba.

  • DL Series Laboratorium Vertikal Low Suhu Cooling Bath Circulator

    DL Series Laboratorium Vertikal Low Suhu Cooling Bath Circulator

    DL Series Table-top Low Temperature Cooling Recirculator nganggo pendinginan kompresor sing didhelikake ing udara lan sistem kontrol cerdas mikrokomputer, kanggo nyedhiyakake aliran banyu pendinginan suhu rendah (cairan) utawa aliran banyu suhu konstan (cair) kanthi suhu rendah, supaya bisa ketemu karo cairan cryogenic. lan cooling banyu kanggo kelangan mudhun utawa instrument suhu pancet, kayata rotary evaporator, tank fermentasi, mikroskop elektron, reaktor kimia suhu kurang, spektrometer elektron, spektrometer massa, meter Kapadhetan, dryer beku, instrument lapisan vakum, reaktor, etc.

  • T-300/600 Series Hermetic Low Suhu Cooling Recirculating Chiller

    T-300/600 Series Hermetic Low Suhu Cooling Recirculating Chiller

    T Series Table-top Hermetic Cooling Recirculator minangka sistem pendinginan kanthi lengkap, digabungake karo kontrol PID, pendinginan cepet lan suhu stabil.Digunakake ing kabeh jinis lapangan laboratorium lan produksi, kanggo nyukupi syarat suhu pendinginan sing beda.Utamane digunakake ing spektrofotometer panyerepan atom, spektroskopi emisi plasma, mikroskop elektron scanning, mesin fusi frekuensi dhuwur, kothak sarung tangan, mesin etsa plasma, penguapan rotary, spektrometer maca langsung, distilasi molekuler, lan produk liyane, nyedhiyakake pendinginan perlindungan ekonomi lan lingkungan. solusi siklus kanggo laboratorium.