page_banner

Kabar

  • Pangopènan Saben Peralatan Distilasi Molekuler Jalur Singkat

    Pangopènan Saben Peralatan Distilasi Molekuler Jalur Singkat

    Short Path Molecular Distillation minangka teknologi pemisahan sing efisien utamane digunakake kanggo pamisahan lan pemurnian campuran cair.Kanggo mesthekake operasi normal saka peralatan, pangopènan biasa dibutuhake.Ing ngisor iki sawetara tugas pangopènan umum ...
    Waca liyane
  • Item Inspeksi Saben kanggo Peralatan Distilasi Molekuler Jalur Singkat

    Item Inspeksi Saben kanggo Peralatan Distilasi Molekuler Jalur Singkat

    Short Path Molecular Distillation utamané cocok kanggo titik didih dhuwur, tahan suhu, bobot molekul dhuwur, lan bahan viskositas dhuwur kayata asam laktat, VE, lenga iwak, asam dimer, asam trimer, lenga silikon, asam lemak, asam dibasic, asam linoleat. , lin...
    Waca liyane
  • Apa jenis teknologi distilasi molekuler?

    Apa jenis teknologi distilasi molekuler?

    BOTH Instrument & Industrial Equipment (Shanghai) Co., LTD.Teknologi Distilasi Molekuler minangka teknik pemisahan cair-cair.Utamane gumantung ing varian ing jalur bebas molekul rata-rata ing antarane senyawa sing beda kanggo entuk pemisahan sing efisien....
    Waca liyane
  • Aplikasi Teknologi Distilasi Molekuler

    Aplikasi Teknologi Distilasi Molekuler

    Minangka teknik pamisahan ijo novel, Distilasi Molekuler wis kasil ngatasi kekurangan metode pemisahan lan ekstraksi tradisional amarga operasi suhu sing sithik lan karakteristik wektu pemanasan sing cendhak.Ora mung misahake komponen sing bisa ...
    Waca liyane
  • Apa padha antarane dehydrator lan freeze dryer

    Apa padha antarane dehydrator lan freeze dryer

    Panganan minangka bagean penting kanggo urip manungsa.Nanging, ing urip saben dina, kadang kita nemoni keluwihan panganan utawa kepinginan kanggo ngganti tekstur panganan.Ing kasus kasebut, cara pengawetan panganan dadi penting.Dheweke kerja kaya sihir, sementara njaga kesegaran lan ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara kerja pengering beku

    Kepiye cara kerja pengering beku

    Pengeringan beku beroperasi kanthi prinsip sublimasi pelarut saka conto padhet langsung menyang gas ing vakum, entuk pangatusan.Minangka garing conto ing utawa malah ngisor suhu kamar, iku ngreksa aktivitas biologi, Rendering keropos lan gampang larut.Th...
    Waca liyane
  • Ekstrak tanduran Perilla Omega-3 lan solusi Turnkey alkohol Perilla

    Ekstrak tanduran Perilla Omega-3 lan solusi Turnkey alkohol Perilla

    Loro-lorone Instrument & Industrial Equipment (shanghai) Co., Ltd. saiki nggawe kemajuan sing signifikan ing bidang ekstraksi Omega-3 lan Perilla Alkohol saka tanduran Perilla, nemokake macem-macem fungsi tanduran iki lan ngowahi dadi pr ...
    Waca liyane
  • Pengering beku permen beku-pepe

    Pengering beku permen beku-pepe

    Candies beku-pepe iku pilihan apik nalika nerangake cemilan portabel kanggo gawe marem waos manis!Cemilan éca iki ora mung bakal gawe marem waos manis, nanging uga gampang kanggo nindakake lan trep kanggo gaya urip sibuk.Ing artikel iki, kita bakal nliti topik ...
    Waca liyane
  • Pengering beku medis

    Pengering beku medis

    Pengeringan beku, uga dikenal minangka pangatusan beku, yaiku proses dehidrasi suhu rendah sing digunakake kanggo nambani produk sing sensitif panas.Teknologi kasebut saiki dadi praktik standar ing pirang-pirang perusahaan farmasi.Amarga alon-alon garing produk kasebut tanpa ngrusak tumindak biologis ...
    Waca liyane
  • beku susu garing

    beku susu garing

    Nalika nerangake kabutuhan pengawetan pangan, ana fokus sing akeh kanggo njaga panganan seger lan ndawakake umur beting.Proses iki kudu mesthekake yen bahan pangan ora rusak lan ora ana bahan kimia tambahan sing ditambahake.Mulane, teknologi vakum beku-pangatusan wis gra ...
    Waca liyane
  • Apa sayuran beku-pepe?

    Apa sayuran beku-pepe?

    Ing urip modern saiki, kabutuhan kanggo mangan sehat lan penak katon tantangan.Nanging, tekane sayuran beku-pepe minangka solusi sampurna kanggo tantangan iki.Liwat teknologi beku-pangatusan, ora mung èfèktif nahan nutrisi sugih ing v ...
    Waca liyane
  • Kepiye carane panganan kewan sing beku garing digawe?

    Kepiye carane panganan kewan sing beku garing digawe?

    Kanthi owah-owahan gaya urip modern, konsep kepemilikan kewan terus berkembang.Aplikasi teknologi pengering beku wis nggawa owah-owahan revolusioner ing industri panganan pet.Panganan kewan sing beku-garing, minangka produk inovasi teknologi iki, bakal ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3