page_banner

Pemanasan & Pendinginan Recirculator Produsen

  • Sirkulator Pemanasan & Pendinginan Senyawa

    Sirkulator Pemanasan & Pendinginan Senyawa

    SenyawaSirkulator Pemanasan & Pendinginannuduhake piranti sirkulasi sing nyedhiyakake sumber panas lan sumber kadhemen kanggo ketel reaksi, tank, lan liya-liyane, lan nduweni fungsi ganda instrumen lan peralatan laboratorium pemanasan lan kulkas.Utamane digunakake ing kimia, pharmaceutical lan biologi kothak ndhukung kaca reaksi ketel, instrument penguapan Rotary, fermenter, calorimeter, digunakake digunakake ing Petroleum, metalurgi, medicine, biokimia, sifat fisik, testing lan sintesis kimia lan departemen riset liyane, colleges lan universitas, pabrik laboratorium lan departemen pangukuran kualitas.