page_banner

Regenerasi lenga bekas

  • Solusi Turnkey saka regenerasi lenga bekas

    Solusi Turnkey saka regenerasi lenga bekas

    Lenga bekas, uga disebut lenga pelumas, yaiku macem-macem mesin, kendaraan, kapal kanggo ngganti lenga pelumas, ing proses panggunaan dening polusi eksternal kanggo ngasilake akeh permen karet, oksida lan kanthi mangkono ilang khasiat.Alasan utama: Kaping pisanan, lenga sing digunakake dicampur karo kelembapan, bledug, macem-macem lenga lan bubuk logam sing diprodhuksi dening nyandhang mekanik, sing nyebabake werna ireng lan viskositas luwih gedhe.Kapindho, lenga kasebut saya suwe saya suwe, mbentuk asam organik, koloid lan zat kaya aspal.