page_banner

Penguapan

  • 500~5000ml Skala Lab Rotary Evaporator

    500~5000ml Skala Lab Rotary Evaporator

    Evaporator Rotary angkat motor cilik utamané digunakake kanggo sintesis kimia laboratorium, konsentrasi, crystallization, pangatusan, misahake lan Recovery solvent, utamané cocok kanggo konsentrasi lan pemurnian produk biologi kang gampang decomposed lan degenerated dening suhu dhuwur.

  • 10~100L Pilot Skala Rotary Evaporator

    10~100L Pilot Skala Rotary Evaporator

    Angkat motorrotary evaporatorutamané dipigunakaké kanggo skala pilot lan proses produksi, sintesis kimia, konsentrasi, crystalization, pangatusan, misahake lan Recovery solvent.Sampel dipeksa kanggo ngowahi lan disebarake kanthi rata kanggo nyegah udan, saéngga uga njamin permukaan pertukaran penguapan sing relatif dhuwur.