page_banner

Pemanasan Recirculator Produsen

  • Suhu Dhuwur Sirkulasi Oil Bath GYY Series

    Suhu Dhuwur Sirkulasi Oil Bath GYY Series

    GYY Series High Temperature Heating Bath Circulator minangka piranti sing bisa nyedhiyakake cairan sirkulasi suhu dhuwur kanthi pemanasan listrik.Kang digunakake digunakake ing dadi panas piranti reaktor jaket saka pharmaceutical, kimia, petrokimia lan industri liyane.

  • Sirkulator Pemanasan Suhu Tinggi Anyar GY Series

    Sirkulator Pemanasan Suhu Tinggi Anyar GY Series

    GY Series High Temperature Heating Bath Circulator digunakake kanggo sumber panas sumber, wis akeh nggunakake sawetara ing pharmaceutical, biologi lan etc, sumber sumber panas lan cooling kanggo reaktor, tank lan uga bisa digunakake kanggo peralatan liyane kanggo dadi panas.

  • Sirkulator Pemanasan Suhu Tinggi Hermetik

    Sirkulator Pemanasan Suhu Tinggi Hermetik

    Sirkulator Pemanasan Suhu Tinggi Hermetik dilengkapi tangki ekspansi, lan tangki ekspansi lan sistem sirkulasi adiabatik.Medium termal ing prau ora melu ing sirkulasi sistem, nanging mung disambungake kanthi mekanis.Ora ketompo medium termal ing sistem sirkulasi dhuwur utawa kurang, medium ing tank expansion tansah luwih murah tinimbang 60 °.

    Sistem kabeh iku sistem hermetik.Kanthi suhu dhuwur, ora bakal nyebabake kabut lenga;kanthi suhu sing kurang, ora bakal nyerep kelembapan ing udara.Ing operasi suhu dhuwur, tekanan sistem ora bakal munggah, lan ing operasi suhu kurang, sistem bakal ditambah medium termal otomatis.

  • SC Series Laboratorium Layar Tutul Tabel-Top Heating Recirculator

    SC Series Laboratorium Layar Tutul Tabel-Top Heating Recirculator

    SC Series Touch Screen Table-top Heating Recirculator dilengkapi sistem kontrol cerdas mikroprosesor. Kanthi pompa sirkulasi, bisa ngeculake cairan sing digawe panas saka tangki lan kanthi mangkono nggawe lapangan suhu konstan sing kapindho.

  • GX Series Tabel-top Recirculator Pemanasan

    GX Series Tabel-top Recirculator Pemanasan

    GX Series Table-top Heating Recirculator minangka sumber pemanasan suhu dhuwur sing dikembangake lan dirancang dening Gioglass, sing cocok kanggo ketel reaksi jaket, reaksi pilot kimia, distilasi suhu dhuwur, industri semikonduktor, lan liya-liyane. kanggo kekurangan produk domestik sing padha, lan regane luwih murah tinimbang produk impor, mula dadi pilihan sing cocog.

  • Tampilan Digital Thermostatic Water Bath HH Series

    Tampilan Digital Thermostatic Water Bath HH Series

    Tampilan Digital Suhu Konstan Banyu Bath cocok kanggo penguapan lan panas suhu pancet ing laboratorium, digunakake digunakake ing pangatusan, konsentrasi, distillation, impregnation saka reagen kimia, impregnation saka obat-obatan lan produk biologi, uga bisa digunakake ing adus banyu panas suhu pancet lan liyane eksperimen suhu.