page_banner

produk

Unit Distilasi Molekul Jalur Pendek Stainless Steel Berkualitas Tinggi

Deskripsi Produk:

Short Path Molecular Distillation minangka teknologi pamisahan cair-cair khusus, sing beda karo distilasi tradisional kanthi prinsip prabédan titik didih, nanging kanthi gerakan molekul zat sing beda-beda saka rata-rata prabédan dalan gratis kanggo entuk pamisahan.Dadi, ing kabeh proses distilasi, materi tetep alam lan mung misahake molekul bobot sing beda.

Nalika materi wis panganan menyang Wiped Film Short Path Molecular Distillation System, liwat rotasi rotor, wipes bakal mbentuk film banget lancip ing tembok saka distiller.Molekul cilik bakal uwal lan kejiret dening condenser utama pisanan, lan ngumpulake minangka Lighter Phase (Produk) .Nalika molekul ageng mili mudhun tembok saka distiller, lan ngumpulake minangka Heavier Phase, kang uga dikenal minangka Residu.


Detail Produk

Video

Tag produk

Deskripsi Produk

● terus dipakani & discharge, pangguna ora kudu break vakum.

● wektu panggonan cendhak.

● Tingkat penguapan sing dhuwur.

● Suhu pangolahan sing kurang.

● Desain kompak.

● Kontrol otomatis.

分子蒸馏产品册

Detail Produk

SMD-A

SMD-A Series
Solusi Biaya Murah, Aplikasi Wide, Cocog kanggo Pemisahan & Pemurnian Umume Bahan.
● Biaya paling murah kanggo nyukupi Persyaratan Tahap R&D Laboratorium.
● Vakum Dhuwur (0.01mbar / 1Pa), Cocog kanggo Pemisahan lan Pemurnian Paling Bahan.
● Amarga konduktivitas Thermal saka Stainless Steel Luwih apik, Kapasitas Processing Umum saka Peralatan Stainless Steel karo Specifications padha Luwih saka peralatan Kaca.
● Panganan Terus-terusan Ora Mungkasi, Nampa Terus-terusan kanggo Nguji Kinerja Bahan ing Kahanan sing Beda.
● Desain Kompak, Teguh & Awet, Ngirit Ruang Instalasi.Set Kabèh sing bisa dicopot, Operasi Trep.

SMD-B

SMD-B Seri
Solusi Efisiensi Dhuwur, Cocog kanggo Pemisahan & Pemurnian Titik Lebur Dhuwur, Bahan Titik Didih Dhuwur.
● Nganyarke Sistem Kondensasi, Ngapikake Suhu Vakum & Distilasi.
● Vakum Dhuwur (0.001mbar / 0.1Pa) & Suhu Distilasi Dhuwur (300 ° C), Cocog kanggo Pemisahan lan Pemurnian Bahan kanthi Titik Lebur Dhuwur lan Titik Didih Dhuwur.
● Rampung Circulator Suhu Dhuwur Tertutup, Smokeless lan Ora Mambu, Ora Polusi.
● Sistem Kondensasi Ganda, Ora Mung karo Distilasi Fraksinasi, Nanging uga Bisa Nglindhungi Sistem Vakum sing Efektif.
● Panganan Terus-terusan Ora Mungkasi, Nampa Terus-terusan kanggo Nguji Kinerja Bahan ing Kahanan sing Beda.

SMD-C1

SMD-C1 Seri
Insulasi Termal kanthi Jaket & Solusi Pakan / Nampa Otomatis, Cocog kanggo Sensitif Panas, Fluiditas Bahan Netral sing Apik.
● Nganyarke kanggo Jaket Lengkap lan Pemanasan Tracing Kabeh Proses.Pakan & Discharge Terusake Otomatis.
● Pretreatment Feed Ngadopsi Pemanasan Cepet Plate Pemanasan, Sing Cocog kanggo Bahan Netral kanthi Sensitivitas Panas & Fluiditas sing Apik.
● Rampung Circulator Suhu Dhuwur Tertutup, Smokeless lan Ora Mambu, Ora Polusi.
● Sistem Kondensasi Ganda, Tipe Tertutup Coil Cold Trap Tinimbang Tradisional Open Cold Trap kanggo Ngurangi Konsumsi.
● Feeding lan Discharging Terus-terusan, Njaga Sistem Vakum Konstan, Nyadari Pilot Scaled Produksi Terus-terusan.

SMD-C2

SMD-C2 Series
Insulasi Termal kanthi Jaket & Solusi Pakan / Nampa Otomatis, Cocog kanggo viskositas Dhuwur, Titik Lebur Dhuwur, Bahan Titik Didih Dhuwur.
● Nganyarke kanggo Jaket Lengkap lan Pemanasan Tracing Kabeh Proses.Pakan & Discharge Terusake Otomatis.
● Tracing Pemanasan Sajrone Proses Kabeh, Cocog kanggo Bahan kanthi Viskositas Dhuwur, Titik Lebur Dhuwur lan Titik Dhuwur.
● High Power Discharing Gear Pump karo Pengawetan Panas, Aja Coking & Blocking.
● Rampung Circulator Suhu Dhuwur Tertutup, Smokeless lan Ora Mambu, Ora Polusi.
● Sistem Kondensasi Ganda, Tipe Tertutup Coil Cold Trap Tinimbang Tradisional Open Cold Trap kanggo Ngurangi Konsumsi.
● Feeding lan Discharging Terus-terusan, Njaga Sistem Vakum Konstan, Nyadari Pilot Scaled Produksi Terus-terusan.

SMD-PLUS

SMD-Plus Series
Solusi Nganyarke Anyar, Cocog kanggo Kabeh Bahan.
● Tracing Pemanasan Sajrone Proses Kabeh, Cocog kanggo Bahan kanthi Viskositas Dhuwur, Titik Lebur Dhuwur lan Titik Dhuwur.
● Struktur Desain Anyar, Dhuwur Pakan sing luwih murah, Luwih Trep kanggo Operasi.
● Nggedhekake Kapasitas Tank Feed, Ngirit Wektu Pretreatment.
● Dilengkapi karo Mini-Adjustable Vacuum Valve, Pangguna bisa Nyetel The Vacuum Degree ing Real Time.
● Macem-macem Konfigurasi Vakum Opsional, Kayata Difusi Pump, Turbo Molecular Pump, Roots Pump, Dry Screw Vacuum Pump, Dsb., Kanggo Dicocogake karo Kabeh Jenis Bahan.

Kasus Klien

32434

Parameter produk

Model SMD-60 SMD-80 SMD-100 SMD-150 SMD-200 SMD-230
Diameter Barel (mm) 60 80 100 150 200 230
Area Penguapan Efektif (㎡) 0.06 0.1 0.15 0.25 0.35 0.5
Tingkat Pakan (kg/jam) 0.1~3 0.1~5 0.2~7 0,5 nganti 9 0,5 nganti 16 0,5 nganti 26
Volume Feeding Tank (L) 1.5 1.5 1.5 2 5 5
Labu Penerima Distilat (L) 1 1 2 5 10 10
Labu Penerima Sisa (L) 1 1 2 5 10 10
Daya Motor (W) 120 120 120 120 120 200
Kacepetan Rotasi (PRM) 450 450 450 450 300 300
Dirancang No-loading Vakum 0,001 mbar
Suhu Operasi Nganti 300 ℃
Power Supply 220V/50~60Hz (Pilihan Liyane Bisa Disedhiyakake)

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita