page_banner

Produsen Reaktor Kaca

  • Customizable Laboratorium Desktop Jaket Kaca Reaktor

    Customizable Laboratorium Desktop Jaket Kaca Reaktor

    Reaktor Kaca Jaket Desktopminangka jinis reaktor jaket miniatur, sing cocog kanggo bahan tataran R&D eksperimen.Bisa dadi vakum lan agitasi nyawiji.Wadhah njero digawe adhem utawa dipanasake kanthi cairan pendinginan utawa cairan pemanasan kanggo ngontrol suhu bahan reaksi ing wadhah njero, supaya bahan njero reaktor bisa bereaksi ing suhu sing dibutuhake.Ing wektu sing padha, iku bisa éling dipakani, pangukuran suhu, distillate mbalek maneh lan fungsi liyane.

    Reaktor Kaca Jaket Desktop bisa digunakake karo pompa vakum, sirkulasi pendingin suhu rendah, sirkulasi pemanasan suhu dhuwur utawa sirkulasi integrasi kulkas & pemanasan minangka sistem turnkey.

  • Laboratorium Kimia Jaket Kaca Reaktor Reaktor Ketel

    Laboratorium Kimia Jaket Kaca Reaktor Reaktor Ketel

    Reaktor kaca jacketed, ing basis saka reaktor kaca siji-lapisan, sawise taun dandan lan produksi reaktor kaca anyar, nduweni éling suhu dhuwur lan kurang uga cepet dadi panas munggah, syarat cooling saka proses eksperimen, punika a laboratorium modern, industri kimia, farmasi, sintesis materi anyar, instrument perlu.

  • Hot Sale 1-5L Lab Filter Kaca Reaktor

    Hot Sale 1-5L Lab Filter Kaca Reaktor

    Bahan reaksi bisa diselehake ing njeroreaktor kaca, Kang bisa vacuumize lan nglakoake biasa, ing wektu sing padha, dadi panas bisa digawa metu dening banyu external / pot perlu lenga, penguapan lan refluks saka solusi reaksi bisa temen maujud.Komponèn refrigerasi opsional sing avalable, tumata karo cooling. sumber kanggo reaksi suhu kurang

  • Pilot Skala Jaket Nustsche Filtrasi Kaca Reaktor

    Pilot Skala Jaket Nustsche Filtrasi Kaca Reaktor

    Uga disebut Polypeptide Solid-phase Synthesis Reactor, Reaktor Filtrasi Kaca utamané digunakake ing pharmaceutical, kimia, institusi laboratorium kayata eksperimen sintesis organik;uga minangka instrumen utama tes skala pilot kanggo perusahaan farmasi biokimia.