page_banner

Ekstraksi Biodiesel

  • Solusi Turnkey saka Biodiesel

    Solusi Turnkey saka Biodiesel

    Biodiesel minangka jinis energi biomassa, sing cedhak karo diesel petrokimia ing sifat fisik, nanging beda ing komposisi kimia.Biodiesel komposit disintesis kanthi nggunakake lenga kewan / sayuran, lenga mesin limbah lan produk sampingan saka kilang minyak minangka bahan mentah, nambah katalis, lan nggunakake peralatan khusus lan proses khusus.