page_banner

Kabar

Lini Produksi Herbal Zimbabwe kanthi Kapasitas Proses Biomassa Kering 150KG/JAM

Agustus, 2021, Insinyur loro kasebut diundang menyang Zimbabwe kanggo nginstal lan ngetrapake Jalur Produksi Herbal kanthi Kapasitas Proses Biomas Kering 150KG / JAM.

Lini produksi Herbal duwe kaluwihan ing ngisor iki,

A) Konsumsi energi kurang lan efisiensi dhuwur.

Ing proses extraction pisanan, akeh wong bakal milih suhu super kurang supaya ngurangi impurity (kayata -60 ~ -80 deg. C).

Nalika kita bisa extract ing -10 deg.C utawa malah ing Suhu Kamar.Supaya, kita bisa extract luwih cepet karo suhu tingkat iki.(Ing wektu sing padha, luwih akeh impurities bakal metu, nanging, kita bisa ngatasi ing proses ngresiki sabanjure)

B) Proses purifikasi sadurunge distilasi.

Yen sampeyan ngerti masalah distilasi ing jalur produksi tradisi.Coking lan Jam ing mesin distilasi minangka fenomena universal, nalika proses purify kita bisa ngatasi masalah iki kanthi sampurna.

C) Kurang Spasi lan Kurang Biaya Tenaga Kerja.

Ing proses ekstraksi pisanan, cara tradisional bakal milih reaktor soaking.Kanthi reaktor rendaman iki, sambungan pipa sing rumit lan tambah tapak dadi masalah gedhe kanggo pangguna.Kajaba iku, biomassa ora bisa garing kanthi lengkap ing reaktor perendaman.

Nalika kita nggunakake 2 centrifuges ing extraction sulih podo (disebut Countercurrent Extraction).Kanthi cara iki, kita bisa nindakake Spinning garing biomassa sawise extraction, ing wektu sing padha, kanggo, saben kumpulan saka biomas bakal ing 2 liwat proses soaking, lenga mentah bisa dijupuk kanggo 99%.

图片17
1 (2)
1 (3)
图片20
1 (1)
1 (4)

D) Teknologi paling anyar kanggo ngrusak herbal sing ditrapake ing baris kita.

Cara tradisional bakal milih HPLC kanggo mbusak jamu.

Nalika kita nggunakake reaktor tekanan dhuwur kanggo numpes jamu, sanajan ing reaksi kimia, 3-5% jamu bakal decomposed ing wektu sing padha.Nanging, dibandhingake karo biaya dhuwur saka HPLC (sawetara atus ewu dolar utawa malah yuta dolar) lan efficiency produksi ngisor.Cara herbal Destroy paling apik saiki.

E) Kabeh pelarut sajrone ekstraksi lan kristalisasi bisa didaur ulang lan diregenerasi kanggo ngirit biaya.

Jalur kasebut dilengkapi karo Recycle and Regenerate Line etanol sing gegandhengan.


Wektu kirim: Nov-18-2022