page_banner

produk

Multiple Stage Short Path Wiped Film Molecular Distillation Machine

Deskripsi Produk:

Multiple Stage Short Path Wiped Film Molecular Distillation Machinengetrapake prinsip distilasi molekuler, teknik khusus kanggo pamisahan fisik kanthi nggunakake beda bobot molekul.Beda karo prinsip pamisahan tradisional adhedhasar titik didih.Distilasi molekuler bisa ngatasi akeh masalah sing angel ditanggulangi kanthi pamisahan teknologi konvensional.Proses produksi ijo lan resik, lan nduweni prospek aplikasi sing akeh.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka Brief

Distilasi Tradisional Distilasi Molekuler Jalur Pendek
Bedane titik didih Bedane lintasan bebas rata-rata gerakan molekul
Tekanan Biasa utawa Vakum Vakum Dhuwur (biasane 10 ~ 0.1Pa)
Luwih dhuwur tinimbang titik didih Kurang saka titik didih (sekitar 50 ~ 100 ℃)
dawa Singkat (biasane sawetara detik)
kurang dhuwur
Bahan normal materi termosensitif
fdweqgfeg

Fitur Umum

● Suhu operasi kurang (luwih murah tinimbang titik didih), kanthi vakum dhuwur (ora ana beban ≤1Pa), wektu pemanasan cendhak (sawetara detik) saengga ora ana dekomposisi termal lan efisiensi pamisahan dhuwur.Khusus, diadaptasi kanggo misahake titik didih sing dhuwur, thermosensitive lan gampang dioksidasi.

● Ngilangi materi molekul rendah (penghilang bau), materi molekul abot (decolor) lan impurities saka campuran.

● Course saka distilasi molekul punika misahake fisik, nyegah produk kapisah saka polusi, utamané tetep kualitas asli extraction alam.

● Pompa panyebaran lenga kanthi nozzles unik nduweni rasio komprèsi sing dhuwur banget, lan tekanan mburi bisa tekan luwih saka 160 Pa, rasio efisiensi energi wis apik.

3
1
2

Bidang Aplikasi

Aplikasi Bahan Khas
Industri Kimia lan Kosmetik Panggunaan Saben dina Macem-macem lenga lan minyak esensial,lenga atsiri rosemary, lanolin, lanonol, ekstrak tanduran alami, hidrolisat protein, zat antiseptik, lsp.
Farmasi Ester asam amino, turunan glukosa, solanesol,alkohol perilla/DIHYDRO CUMINYL ALCOHOL, likopen, minyak bawang putih/asam nervonik/asam selacholeic, terpenoid,Minyak jamusintesis lan vitamin alami (vitamin A, vitamin E,tokoferol, β-karoten),minyak sawit / karotenoid / karotinoid, lsp.
Aditif Asam lemak/FFA lan turunane,pemurnian minyak ikan/Ω-3/DHA+EPA, squalene,lenga bran beras,minyak biji perilla/asam α-linolenat, minyak kelapa/minyak C8/minyak MCT, macem-macem rasa, rempah-rempah, lsp.
Aditif Plastik Kab Resin epoksi, resin fenolik, isosianat, plasticizer, akrilat, polieter, olefin oksida, lsp.
Pestisida lan Agen Aktif Lumahing Permethrin, piperonyl butoxide, omethoate, alkil polyglycoside/APG, erucyl amide, oleamide, lsp.
Minyak Mineral Minyak pelumas sintetis lan pelumas, paroline, tar, aspal / pitch, pemulihan minyak sampah, lsp.

Cathetan: Produk kanthi font Bold minangka produk kanthi nilai tambah dhuwur.

FAQ

1) Apa sing nemtokake kapasitas proses mesin distilasi molekuler?

Penentu utama yaiku area penguapan, sing diarani minangka area penguapan efisien / EEA.Biasane, kita bisa ngasilake saka 0.1M²~30M².

Banjur, kahanan vakum lan karakteristik bahan pakan uga mengaruhi kapasitas proses.Dadi, kita kudu nglirwakake beda dipakani materi kanggo nemtokake kapasitas proses tartamtu, iku ora praktis.

Ing teori, kapasitas Processing minangka nderek: tingkat dipakani saben kothak meter saben jam 50-60KG (njupuk peralatan liwat 2 kothak meter minangka conto, lan miturut karakteristik materi beda)

2) Napa kita butuh mesin distilasi molekuler pirang-pirang tahap, apa bedane karo tahap siji?

Miturut kabutuhan nyata, mesin bisa beda-beda saka siji tataran kanggo sawetara orane tumrap sekolah '(saben tataran punika evaporator lan fasilitas ndhukung related).Tahap disambungake kanthi seri, lan tugas kerja saben tahapan beda-beda.Kayata deodorization, extraction saka komponen beda, utawa mboko sithik nambah kemurnian produk.

Kajaba iku, macem-macem tahapan mesin distilasi molekul bisa tekan keseimbangan kondisi vakum.Bisa tekan kemurnian produk sing dhuwur mung kanthi siji pass.Nalika, siji tahap mbutuhake sawetara pass lan kudu resik sawise saben pass.Pramila mesin tataran siji biasane diadopsi ing R&D utawa produksi skala pilot, dene, mesin distilasi molekuler pirang-pirang tahap digunakake ing produksi komersial.

3) Minangka pangguna ender, kepiye milih mesin distilasi molekuler pirang-pirang tahap?

Kapasitas pangolahan nemtokake area penguapan.Karakteristik produk nemtokake bahan pabrikan (apa ana korosi, lsp).Isi pamisahan lan syarat sing kudu ditindakake nemtokake tahapan lan konfigurasi (kayata desain scraper, konfigurasi vakum, jebakan kadhemen, daya pendinginan, daya pemanasan, lan liya-liyane).

Dadi, mesin distilasi molekuler pirang-pirang tahap minangka produk khusus.Minangka pabrikan kudu duwe pangerten sing apik babagan materi sadurunge ngrancang lan ngasilake.

Untunge, kita duwe tim dhukungan teknis sing apik lan insinyur berpengalaman sing bisa mbantu sampeyan ngerti produk lan panjaluk sampeyan.Kanggo bahan khusus, kita uga nyedhiyakake layanan uji coba distilasi jalur cendhak.

4) Apa iku mesin turnkey?

ya wis!Iki minangka mesin turnkey sing dilengkapi kabeh fasilitas pendukung kayata pemanas, chiller lan vakum


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita