page_banner

Kabar

GMD-150 Oversea On-site Service Commissioning

Oktober, 2019, insinyur "KEDUA" diundang menyang Sri Lanka kanggo komisi GMD-150 Short Path Molecular Distillation Equipment.Ing wektu sing padha, tes pemisahan lan konsentrasi minyak klapa / MCT lan lenga godhong kayu manis ditindakake ing situs kanggo klien.

"LOH" kawruh produk profesional lan pengalaman sugih ditampa uga dening pelanggan.

Misi Kita: Nggawe R&D klien luwih gampang lan luwih efisien.Mbangun jembatan saka Pilot scaled kanggo produksi kanggo kita pelanggan.

GMD
1 (4)
1 (1)
1 (2)
KARO-A (1)
KARO-A (2)

Wektu kirim: Nov-17-2022